Topcontent header

VIKTIG INFORMATION.

 

Föreställningstider:

Onsdag – Fredag kl. 19.00
Lördag – Söndag kl. 18.00 (midsommarafton börjar föreställningen kl. 18.00).

Föreställningens längd 2018 är cirka 2 tim och 10 min. (inkl paus på cirka 20 min)

Vi genomför föreställningen i alla väder. Vid kraftig åska avbryts spelet och återupptas när åskvädret passerat. Vi har ständig kontakt med vädersatelliter via internet. Med tanke på sikten för bakomvarande är paraplyn inte tillåtna i salongen.

Hundar får inte vistas i salongen.

Barn under 3 år som sitter i knäet har fri entré. Eftersom ljudnivån stundtals kan vara hög ber vi er föräldrar att utrusta de små barnen med hörselskydd.

Vid sjukdom – det ska mycket till innan en skådespelare känner sig tvingad att avstå från en föreställning. Men det händer ibland att vi måste göra temporära omkastningar i rollistan. Beredskapen för förändringar är god, alla har sina s k understudies och kan med kort varsel hoppa in som fullgoda ersättare. Det gamla talesättet ”The show must go on” är vår levnadsregel på teatern.

Bokningsbekräftelse

För att vara säker på att bokningsbekräftelsen når dig, kontrollera att den inte hamnar bland spam/skräppost. Lägg till evarydberg.se som säker adress i ditt e-postprogram.

Parkering på Fredriksdal

Vanligtvis finns det gott om plats på den stora parkeringen i anslutning till Fredriksdal. Parkeringen, som administreras av Helsingborgs kommun, är bevakad och avgiftsbelagd.

Tyvärr händer det några gånger per säsong att arrangemangen på närliggande Olympia, arena för Helsingborgs IF (HIF), tidsmässigt sammanfaller med våra föreställningar. Parkeringen blir då ganska snabbt fullbelagd. Vi rekommenderar våra gäster att vara ute i god tid vid dessa tillfällen.

Bussförbindelser till Fredriksdal från Knutpunkten

www.skanetrafiken.se ger aktuell information om tider och busslinjer.

Taxi Helsingborg 042-180 200
Taxi-Tjänst 042-120 200
Taxi Kurir Helsingborg 042-22 22 22
Taxi 12 12 12 042-12 12 12
Taxi 217 217 042-217 217
Taxi Knutpunkten 042-160 560

Biljettpriser 2018

Vuxen: 470 kronor.
Ungdom: 260 kronor (upp till 16 år bokningsdagen)
Rullstolsplats: 200 kronor (begränsat antal)

Platserna är numrerade, boka snarast för bästa platser till önskad föreställning. Teaterbiljetten gäller också som entré (värde 70 kr) till Fredriksdal Museer och Trädgårdar under hela speldagen från kl 10.00.

Obs! Köpt biljett gäller endast den speldagen som den är avsedd för. Biljetten kan inte bytas eller ändras på plats på teatern utan då måste ny biljett köpas på nytt.

När du bokar dina biljetter på webben så skall du skriva ut dina biljetter med din egen skrivare.

Ångerrätt enligt gällande lag

Distansavtalslagen gäller för avtal som ingås via Internet. Dock med undantag för ångerrätt i vissa fall. Det innebär att hos oss gäller inte ångerrätt vid köp av biljetter och beställning i servering och av kaffekorgar.

I distansavtalslagen 2 kap 3§ står följande:

3 § Bestämmelserna om informationsskyldighet i 7 § och om ångerrätt i 9–16 §§ gäller inte distansavtal där näringsidkaren på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod skall tillhandahålla:

  1. inkvartering,
  2. transport,
  3. servering, catering eller någon annan liknande tjänst, eller
  4. kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet.