Topcontent header

TEATERCAFÉET – ETT SMULTRONSTÄLLE MED SMÅTT OCH GOTT, VARMT OCH KALLT.

 

BOKA BORD OCH TAG PLATS – NU ÄNNU FLERA BORD UNDER TAK!

Hungrig eller bara lite småsugen? Titta in på Teatercafeet. Du har ett på höger sida och ett på vänster. Vi öppnar en timme före föreställningen och håller öppet till andra aktens början. Självklart kan du betala med bankkort.

För att undvika de ofrånkomliga köerna i pausen rekommenderar vi att du bokar bord och gör din beställning redan när du bokar biljetter. Så är allt klappat och klart och framdukat när du kommer.

Har du inte bokat i förväg men känner att det skulle vara skönt att ha ett reserverat bord i pausen? Tala med cafépersonalen när du kommer till teatern. Har vi plats bokar vi gärna in dig och ditt sällskap. Självklart så kan du betala med kontanter, kreditkort eller via swish, du väljer vilket som blir enklast för dig. Vårt swish nummer är 1236753263

Vad får vi fresta med? En generös räkmacka, vår berömda räkrulle eller varför inte en smakfull räkcrêpe? Kanske en rejäl sillamacka eller en god ostmacka. Korv med bröd, våfflor med härliga tillbehör eller äpplekaka med vispgrädde.

Zoégas kaffe med gott dopp i alla de former. Glass – pinnar, kulglass och mjukglass i olika smaker. Vidare popcorn, chips och godis. Och naturligtvis dricka för alla behov och önskemål – kaffe, te, öl, vin, vatten med och utan bubblor, läsk och saft.

Vi ber er observera att vin och starköl inte får serveras före föreställningen.

KALLSKÄNKEN REKOMMENDERAR:

EN REJÄL SILLAMACKA MED SMAK AV SVENSK MIDSOMMAR.

20140327

Vi brer smör på ett mörkt, mjölkfritt Polarbröd med fullkorn av vete och råg, bäddar med ruccolasallad, lägger på skivat ägg och matjessillfilé från Klädesholmen och kröner det hela med en klick crème fraiche och finklippt gräslök. Paprika och tomat kompletterar anrättningen. En riktig frestare!

Pris: 65 kr.

EN HELT VANLIG FAST OVANLIGT GOD OSTMACKA.

201403272

Rund Hönökaka med smör, generöst med skivad prästost, ruccolasallad och paprika. Gottgott!

Pris: 45 kr.

 NYKOMLINGEN SOM SNABBT ETABLERADE SIG PÅ MENYN:

CRÊPE MED SMAKFULL RÄKFYLLNING OCH GENERÖS SALLAD.

red4046liten

Tunn pannkaka på franskt vis med välsmakande fyllning av handskalade räkor från Nordnorges iskalla vatten, crème fraiche, Philadelphiaost, Dijonsenap, babyspenat och vitpeppar. Crêpen toppas med riven Goudaost, värms till ättemperatur och serveras med ruccolasallad, paprika gurka, tomat, citron och en dillkvist. Bon appétit!

Pris: 70 kr.

________

TRE ELEGANTA SÄTT ATT GLIDA IN PÅ EN RÄKMACKA!

DEN KLASSISKA RÄKMACKAN SOM PÅ EN SÄSONG GICK TILL TOPPS.

Rund Hönökaka med smör, skivat ägg, sallad, tomat, gurka och ett berg av räkor att bestiga. Ca 140 g handskalade räkor från Nordnorges iskalla vatten – krönt med majonnäs, dill och citron. En genuin klassiker från havets fantastiska skafferi. Delikat!

Pris 80 kr.

TUNNBRÖDSRULLEN MED RÄKSALLAD HAR VARIT MED NÅGRA ÅR OCH FÅTT MÅNGA VÄNNER BLAND VÅRA TROGNA GÄSTER – STILL GOING STRONG!

Den debuterade för några somrar sedan, avnjöts och övertygade. Knappast förvånande. Den här räksalladen skiljer sig markant från alla andra färdiga räksallader du smakat. En lokal specialitet från Fiskjollen i Viken. Gjord på handskalade räkor från Nordnorges iskalla vatten, champinjoner, sparris, crème fraiche, hummerfond, peppar, en aning curry och majonnäs. Utsökt!

Pris 70 kr.

 EN SOMMARFRÄSCH OCH GENERÖS RÄKSALLAD DIREKT FRÅN VÅR KALLSKÄNK .

En riktig fullträff. Gjord på handskalade räkor, ca 140 g, från Nordnorges iskalla vatten och råvaror från lokala producenter – ägg, sallad, dill, tomater och gurka. Självklart med majonnäs och citron. Mycket uppskattad!

Pris 80 kr.

Meny bordsbeställning  >>>

Boka bord >>>

GÅ INTE VÄRDSHUS FÖRBI – LÅT DIG VÄL SMAKA PÅ TEATERCAFÉET!